ALASKA

BERNERKJAKJIN'S ALASKA WaIn

Født: 02.04.2012

Regnr: NO40402/12

AD: A

HD: A

 

Alaska er vår første valp fra vårt eget oppdrett, Bernerkjakjin. Hun har seks kullsøsken, og var en sterk liten krabbat fra første stund. Alaska er trivelig, selvstendig, harmonisk og tillitsfull. Roer seg hvor enn hun er og legger seg og sover helst der det er mye som skjer. Elsker å være ute, helst hele dagen. Liker å være med folk i alle aldere og andre dyr. Har funnet sin plass i hundeflokken som nå er på fire og katten i huset som er sjefen over alle dyrene. Hver dag er hun også med å steller dem seks kaninene, der hun følger nøye med at alle får sin porsjon med fôr og godterier. Av og til er hun også så heldig at det faller ned noe "snacks" på gulvet, som hun da selv har stor glede av, smaker helt utsøkt!

 

Dette er en lærevillig hund som gjerne gjør det hun blir bedt om, men som også venter forventningsfullt på en saftig godbit, med dem snille bedne "sad sam" øynene sine. Denne hunden sjarmerer alt og alle hun kommer i kontakt med. Nå har hun endelig fått hilse på snøen, og det er helt fantastisk når hun slipper løs og kan springe og leke i snøen fritt med dem andre hundene.

 

Vi er meget stolte av hennes resultater i utstillingsringen. Hun har fått plasseringer som valp, BIR, BIM og en 3. plass av fire utstillinger. Utstilling er en aktivitet hun trives med og vi håper vi kan fortsette med det, og ha mange artige runder med henne.

Alaska 2,5 mnd gammel.

3 mnd gammel

7 mnd gammel

Copyright © All Rights Reserved

 

Bernerkjakjin.com

3560 HEMSEDAL

 

Kristin Carlsen Wenche Carlsen Anita Mythe

kristincarlsen@hotmail.com wenchecarlsen1974@yahoo.on amythe@online.no

+47 97 76 95 47 +47 99 02 28 02 +47 97 09 52 33